Àmbits de Desenvolupament

Comprenent les etapes del creixement

El desenvolupament humà és el conjunt de canvis que experimenten tots els éssers humans des del moment de la concepció i que transcórrer al llarg de la seva vida. A aquest procés se li denomina «desenvolupament del cicle vital». Aquesta evolució afecta tots els àmbits de la vida però els tres principals són el físic, el cognitiu i el psicosocial. L’aspecte físic inclou el creixement del cos i del cervell, el desenvolupament de les capacitats sensorials i de les habilitats motrius i en general la salut del cos. L’aspecte cognitiu inclou la majoria dels processos psicològics bàsics i superiors (aprenentatge, memòria, atenció, llenguatge, raonament, pensament i creativitat). L’àmbit psicosocial per la seva banda agrupa les emocions, la personalitat i les relacions socials.

Motricitat Gruixuda

Veure

Orientació Espacial

Veure

Emocions

Veure

Motricitat Fina

Veure

Joc Simbòlic

Veure

Comprensió Causa-Efecte

Veure

Coordinació Ull-Mà

Veure

Raonament Llògic

Veure

Llenguatge i Comunicació

Veure

Estimulació Sensorial

Veure

Memoria i Atenció

Veure

Socialització

Veure

Serveis i Capacitats

Volem guiar-te per què les teves compres a Tripijocs siguin tot un encert i sentis la satisfacció d’adquirir productes que aporten qualitat al joc dels teu petits, a la vegada que els estimulen a experimentar i a obrir-se a conèixer el món.

T’oferim productes de màxima qualitat, originals, segurs i d’última moda seleccionats per un grup d’experts per oferir-te una àmplia oferta de productes que aporten valor al joc dels més petits, a la vegada que són entretinguts i fonamentalment pedagògics.

Joguines Didàctiques
Els nens aprenen per ells mateixos, es sorprenen i investiguen mentres juguen.

Joguines Segures
Les joguines són segures i de màxima qualitat perquè estigueu tranquils mentres els vostres nens es diverteixen i experimenten.

Qualitat
La qualitat és un tema primordial a la nostra empresa. Oferir la màxima qualitat en els productes que manipulen els més petits és la nostra empremta d’identitat.

Proximitat
Et guiem en el procés d’elecció per què encertis en cadascuna de les teves compres a Tripijocs.