Raonament Lògic

Àmbits del Desenvolupament: Raonament Lògic

El raonament lògic és l’habilitat de pensar, processar i utilitzar informació per adquirir coneixements, entendre el món i prendre decisions adequades.

Un nen pot anar formant el seu raonament lògic mitjançant l’aprenentatge; aquesta informació nova va creant connexions al cervell anomenades vies neuronals. El cervell dels nens fa bilions de connexions creant-les i recreant-les tot el temps.

Amb aquests jocs pots estimular el raonament lògic d’un nen:

Joc funcional: Es caracteritza per l’experimentació, manipulació i observació d’objectes. Intenta amb jocs de repetició d’accions, d’explorar, fer rodar coses, etc.

Joc simbòlic: Aquest joc és molt comú en l’etapa pre-operacional. El nen és capaç de reconèixer persones, explicar vivències i esmentar objectes sense que estiguin presents; pretén representar un paper com el del mestre, un integrant de la família o un amic de l’escola. Aquest tipus de jocs s’enriqueixen amb el llenguatge a través de la fantasia i la imaginació.

Joc de construcció: Aquest tipus d’activitat lúdica es porta a terme en qualsevol etapa de la seva vida. El nen té un cert coneixement de què vol fer i com ho vol fer; per exemple, trencaclosques, construcció de models, muntatges d’escenaris etc.

CAIXA RÀPIDA

Sense esperes a caixa al realitzar les teves compres.

Estalvia’t les cues amb el nostre servei de caixa ràpida.

FEM RESERVES

Guardem la teva joguina fins a l’últim moment.

T’oferim un servei propi d’emmagatzematge.

REGAL

Per cada 50€ de compra et regalem 5€.

Del 4 de novembre al 24 de desembre de 2019.