Estimulació Sensorial

Àmbits del Desenvolupament: Estimulació Sensorial

L’estimulació sensorial no busca crear nens superdotats sinó nens amb ganes d’aprendre i que puguin anar resolent les dificultats que sorgeixin.
L’estimulació sensorial en nadons es realitza amb estímuls controlats (per no estressar al nen). Aquest ha de viure-ho com un joc. S’estimulen les sensacions deixant que el nen les registri i tingui oportunitat d’experimentar amb elles alhora que gaudeix dels seus sentits.
L’estimulació sensorial s’aplica de 0 a 6 anys i consisteix en activitats que enforteixen i amplien les connexions neuronals del cervell del nen. Això produeix un major desenvolupament de les seves capacitats cognitives i psicomotrius. Per a això es recorre a activitats lúdiques per atreure l’atenció del nadó cap a un dels seus sentits o diversos alhora.
Normalment si es recorre a professionals que apliquin l’estimulació faran un estudi del nadó i li faran un programa fixat per a les seves necessitats, possibilitats i característiques.
L’estimulació sensorial proporciona als nadons molts beneficis a l’hora d’ajudar a desenvolupar les seves habilitats. Sol accelerar el ritme d’aprenentatge d’una manera lúdica i divertida.
A més, ajuda a estrènyer llaços entre el nadó i els seus pares, ja que l’estimulació sensorial afavoreix la relació física, alhora que l’exploració del món exterior i interior del nen, a través de la forma en què aquest viu les seves sensacions.

CAIXA RÀPIDA

Sense esperes a caixa al realitzar les teves compres.

Estalvia’t les cues amb el nostre servei de caixa ràpida.

FEM RESERVES

Guardem la teva joguina fins a l’últim moment.

T’oferim un servei propi d’emmagatzematge.

REGAL

Per cada 50€ de compra et regalem 5€.

Del 4 de novembre al 24 de desembre de 2019.