Joguines
Jugar és fonamental per al desenvolupament en les primeres etapes de les nostres vides. En el procés d'aprenentatge, el joc és un dels principals canals per transmetre el coneixement. Per això les nostres joguines són educatives amb la finalitat d'impulsar i desenvolupar l'aprenentatge creatiu.
Puericultura
El naixement d'un nadó és un moment de felicitat únic i especial. Per això, des de Tripijocs volem acompanyar-vos en aquest procés i oferir-vos tot el necessari per a la seva arribada i per a la resta d'etapes del seu creixement.
Serveis
La nostra gamma de serveis té una finalitat principal: acompanyar en el creixement dels més petits de la casa. Per a això disposem d'una àmplia selecció de productes que han passat per un minuciós procés d'aptitud pedagògica.

 

Unes Paraules sobre Nosaltres

En un món en el que les noves tecnologies estan revolucionant la forma de relacionar-nos, d’aprendre i de comunicar-nos, es fa necessari observar com aquestes tecnologies influeixen en els nostres nens i en la relació que aquests tenen amb les persones més properes amb les que interactuen.

Indubtablement, les noves tecnologies son un avanç i tenen aspectes positius però també és cert que interfereixen en la capacitat d’atenció dels nens i nenes cap a altres estímuls que no siguin tecnològics i els allunyen de les relacions d’afecte i de contacte cara a cara amb d’altres persones.

TRIPIJOCS és una empresa amb més de 30 anys d’experiència en el món de la joguina i que actualment està formada per un equip dinàmic de treball que té com a objectiu oferir un servei d’assessorament professional de tracte cordial i familiar a tots els seus clients. Entre aquests clients es troben particulars, centres d’ensenyança i professionals de l’educació que confien en nosaltres per adquirir material educatiu i didàctic de primera qualitat. El nostre assessorament s’ofereix de forma especialitzada i està proporcionat per professionals que s’alegraran d’obsequiar-te amb els seus consells i resoldre tots els dubtes relacionats amb el creixement dels més petits, oferint-te la millor de les solucions.

A través de la nostra pàgina web estaràs informat d’aquells aspectes relacionat amb les necessitats dels més petits com són les:

  • afectives,
  • de cura i atenció personal,
  • físiques i d’actuació,
  • de socialització,
  • d’experimentació i aprenentatge.

A més de la informació relacionada amb els anteriors aspectes podràs accedir a tots els nostres articles. T’oferim la més extensa gamma de joguines i productes de puericultura juntament amb les últimes novetats i ofertes. Tindràs accés a les nostres campanyes de Nadal, regals de comunió, carnestoltes, tornada a l’escola, aire lliure, estiu, trencaclosques, puericultura i moltes més novetats amb el millor i més ràpid servei a la nostra botiga online amb la que oferim distribució a qualsevol part del món. Formem part del grup d’empreses de joguines JAC.

Més sobre nosaltres


Busques on comprar joguines didàctiques i educatives de qualitat amb assessorament professional? Aquí t’informem al respecte.

Tot el que necessites per al teu nadó ho trobaràs aquí, a Tripijocs.

T’ajudem a trobar el producte i/o servei que millor s’adapti als objectius i necessitats dels més petits.

Què necessites per preparar una gran festa?

T’acompanyem en tots els esdeveniments importants de l’any per fer d’aquestes dates tan assenyalades uns dies inoblidables.

Tripijocs t’ofereix un servei gratuït de reserves per a que sigui més còmode per tu realitzar les teves compres. Informa’t!


Acompanyant als nostres petits
des del naixement a l’adolescència

Joguines i molt més…


Experimentar, divertir-se, viure!


Texto

Nena saltant i somrient

Texto

Subscriu-te al nostre butlletí

    Nom*

    Correu Electrònic*

    T’informo que les dades que ens facilites seran tractades per Dovimotors 3000, S.L., responsable de la web, a través de Mailchimp com plataforma de màrqueting de correu electrònic, acollida a l’acord de seguretat EU-US Privacy. La finalitat es la d’enviar-te informació útil en relació amb els nostres productes i serveis i altre contingut de valor. Les dades proporcionades es conservaran mentre existeixi interès per ambdues parts. La legitimació s’obté mitjançant el consentiment per part de l’interessat. Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos que existeixi la llei. En qualsevol moment pots exercir els teus drets d’ accés, rectificació, limitació i supressió de les dades escrivint a administracio@tripijocs.com

    Texto

    Nen saltant i gaudint