Serveis

Joguines
Didàctiques i Educatives

Busques on comprar joguines didàctiques amb assessorament professional? A la nostra botiga trobaràs molt més que joguines, perquè creiem que educar és molt més que comprar una joguina. Disposem d’un acompanyament càlid i proper per orientar en el moment de comprar la joguina més adient.


Puericultura:
Tenir cura del teu nadó

Tot el que necessites per al teu nadó el trobaràs a Tripijocs. Des que ens informeu de la propera arribada d’un nadó a la família, tot el nostre equip es posa a treballar per oferir-vos els productes de la millor qualitat, assegurances i innovadors que hi ha al sector de la puericultura.


Assessorament
Personalitzat

Si necessites assessorament per comprar la millor joguina, un accessori o producte de puericultura, preparar una festa …, a Tripijocs t’oferim aquest servei.


Festes i
Aniversaris

A Tripijocs trobaràs tot allò que necessites per preparar una gran festa; aniversaris, comunions, festes temàtiques i tots els complements acords perquè facis d’aquest dia un dia especial.


Esdeveniments
Especials

T’acompanyem en tots els esdeveniments importants de l’any: carnestoltes, Setmana Santa – palmes i palmons, mones de Pasqua, Sant Jordi, la tornada a l’escola, Halloween, Nadal i Reis. A cada esdeveniment pots comptar amb Tripijocs.


Reserves
de les teves compres

Si no saps on guardar les teves compres, en Tripijocs pots reservar les teves compres i te les guardem perquè puguis fer les teves previsions amb temps o comprar el que necessites sense haver de portar-t’ho al moment. Aquest servei és gratuït per als nostres clients.


Texto

Nena saltant i somrient

Texto

Subscriu-te al nostre butlletí

    Nom*

    Correu Electrònic*

    T’informo que les dades que ens facilites seran tractades per Dovimotors 3000, S.L., responsable de la web, a través de Mailchimp com plataforma de màrqueting de correu electrònic, acollida a l’acord de seguretat EU-US Privacy. La finalitat es la d’enviar-te informació útil en relació amb els nostres productes i serveis i altre contingut de valor. Les dades proporcionades es conservaran mentre existeixi interès per ambdues parts. La legitimació s’obté mitjançant el consentiment per part de l’interessat. Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos que existeixi la llei. En qualsevol moment pots exercir els teus drets d’ accés, rectificació, limitació i supressió de les dades escrivint a administracio@tripijocs.com

    Texto

    Nen saltant i gaudint