Sobre Nosaltres

Qui Som

Tripijocs va néixer l’any 1969 gràcies a la Maria i la Montserrat al veure la felicitat de les nenes i nens al comprar bicicletes a l’empresa familiar.

És per això que es va crear Tripijocs, i a partir d’aquell moment van decidir que volien veure aquesta il·lusió en totes les etapes de la seva vida.

En uns inicis només venien juguets per a nens ja fossin cotxes, pilotes, etc. però cada vegada demanaven més joguines per a nenes i va ser així com van començar a vendre nines i van anar introduint cada vegada més joguines.

En uns inicis es trobava en un local de poc més de 100 m2 però al veure que la il·lusió anava creixent va haver de canviar a un local on hi pogués cabre la il·lusió de tots ells.

Des d’aquell moment el nostre objectiu ha estat acompanyar-los en el seu creixement sobretot en les primeres etapes de vida, i és per això que estem especialitzats també en puericultura oferint les millors marques del mercat, i sobretot, amb la voluntat de fer d’aquesta etapa un moment únic i especial.

Però la nostra devoció no acabava aquí, teníem molt clar que la il·lusió dels nens va canviant i és diferent en cada etapa de la seva vida, i per aquesta raó, disposem d’una gran gamma de productes seleccionats minuciosament per acompanyar-los en el seu creixement i fer d’ells uns nens i nenes més creatius, imaginatius i sobretot únics.

Actualment som una de les botigues de joguines més grans del Penedès amb un equip de professionals dedicats a oferir sempre els millors productes per els nostres clients i fer de la visita a la nostra botiga un record especial.

Què oferim

Joguines Educatives
Puericultura
Assessorament Personalitzat
Festes i Aniversaris
Esdeveniments Especials
Reserves

El nostre compromís

Volem que els nens a través del joc aprenguin per ells mateixos, que es sorprenguin i investiguin des de la curiositat.

Volem guiar-te per què les teves compres a Tripijocs siguin tot un encert i sentis la satisfacció d’adquirir productes que aporten qualitat al joc dels teus petits a la vegada que els estimulen a experimentar i a obrir-se a conèixer el món.

T’oferim productes de màxima qualitat, originals, segurs i d’última moda, seleccionats per un grup d’experts per oferir-te una àmplia oferta de productes que aporten valor al joc dels més petits, a la vegada que són entretinguts i fonamentalment pedagògics.

Volem que estigueu tranquils mentre els vostres petits es diverteixen i experimenten, per això les nostres joguines estan seleccionades per complir amb estrictes normes de seguretat.

Per tot això, estem a la teva disposició per resoldre qualsevol dubte en relació als nostres serveis i a l’educació i creixement dels vostres petits.

Joguines Didàctiques
Els nens aprenen per ells mateixos, es sorprenen i investiguen mentre juguen.

Joguines Segures
Les joguines són segures i de màxima qualitat perquè estigueu tranquils mentre els vostres nens es diverteixen i experimenten.

Qualitat
La qualitat és un tema primordial a la nostra empresa. Oferir la màxima qualitat en els productes que manipulen els més petits és la nostra empremta d’identitat.

Proximitat
Et guiem en el procés d’elecció per què encertis en cada una de les teves compres a Tripijocs.

El nostre equip de professionals, més que venedors

El nostre equip d’experts són més que algú que atén a un client a través d’un mostrador. Els experts de Tripijocs amb la seva proximitat al dirigir-se al client i als nens convertint-se en amics d’aquests, faran que l’experiència a la botiga sigui única i inigualable. Procurem recursos i assessorament a famílies, centres educatius i professionals del sector de les joguines. És missió dels nostres experts la de fomentar el valor del joc com un procés creatiu i dinàmic desenvolupant habilitats que permetin captar als més petits els continguts de manera profunda i duradora.


Texto

Nena saltant i somrient

Texto

Subscriu-te al nostre butlletí

    Nom*

    Correu Electrònic*

    T’informo que les dades que ens facilites seran tractades per Dovimotors 3000, S.L., responsable de la web, a través de Mailchimp com plataforma de màrqueting de correu electrònic, acollida a l’acord de seguretat EU-US Privacy. La finalitat es la d’enviar-te informació útil en relació amb els nostres productes i serveis i altre contingut de valor. Les dades proporcionades es conservaran mentre existeixi interès per ambdues parts. La legitimació s’obté mitjançant el consentiment per part de l’interessat. Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos que existeixi la llei. En qualsevol moment pots exercir els teus drets d’ accés, rectificació, limitació i supressió de les dades escrivint a administracio@tripijocs.com

    Texto

    Nen saltant i gaudint