Coordinació Ull-Mà

Àmbits del Desenvolupament: Coordinació Ull-Mà

La coordinació ull-mà, també anomenada com coordinació óculo-motora, óculo manual, o visomotriu, es pot definir com l’habilitat que ens permet realitzar activitats en què utilitzem simultàniament els ulls i les mans. Activitats en les que integrem simultàniament la informació que ens faciliten els nostres ulls (percepció visual de l’espai) per guiar el moviment de les nostres mans.

  • Utilitzem els ulls per dirigir l’atenció i ajudar a saber al nostre cervell on se situa el nostre cos en l’espai (propiocepció).
  • Fem servir les mans per executar una tasca determinada de manera simultània i coordinada, d’acord amb la informació visual.

La coordinació oculomotriu és una habilitat cognitiva complexa, ja que ha de guiar els moviments de la nostra mà d’acord amb els estímuls visuals i de retro-alimentació. El desenvolupament de la coordinació oculomanual és especialment important per al desenvolupament normal del nen i per a l’aprenentatge escolar, encara que segueix sent important per al nostre dia a dia quan som adults.
Gairebé totes les activitats de la nostra vida diària requereixen de la coordinació oculomotora, per això és important estimular-la i millorar-la . Generalment, la informació que solem utilitzar per corretgir els nostres moviments i les nostres conductes és la informació visual, d’aquí la importància d’aquesta habilitat.

CAIXA RÀPIDA

Sense esperes a caixa al realitzar les teves compres.

Estalvia’t les cues amb el nostre servei de caixa ràpida.

FEM RESERVES

Guardem la teva joguina fins a l’últim moment.

T’oferim un servei propi d’emmagatzematge.

REGAL

Per cada 50€ de compra et regalem 5€.

Del 4 de novembre al 24 de desembre de 2019.